Blog arkiver

Blog kategorier

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Blog søgning

Roland FP-90

Roland FP-90

Et transportabelt Digital Piano med udsøgte kreative muligheder, oplagt til liveoptræden og fantastisk lydkvalitet

Hvis du spiller klaver, ved du, at inspirationen kan komme hvor som helst fra. Det kan afhænge af hvor du spiller, eller hvem du spiller med og selvfølgelig det publikum, du spiller for. Hvis du skal ud at optræde for et publikum er Roland FP-90 Digital Piano et oplagt valg. Det indeholder lydmodulet og tangenterne fra Rolands flagskib, og det er pakket ind i et slankt og moderne kabinet, det huser et multi-kanal højttalersystem, der har tilstrækkeligt lydniveau til at spille et intimt spillested op. FP-90 har et nøje udvalgt række lyde som omfatter klaverer, strygere, orgler og synthesizere, så du kan spille på Digital Pianoet til mange forskelligartede spillejobs. Med Bluetooth® audio/MIDI support, er du i stand til at kommunikere trådløst med Rolands Piano Partner 2 og andre musik-apps på din smartphone eller tablet. Digital Pianoet kan fås i sort eller hvid finish, og FP-90 er klar til at rejse hvorhen, du vil spille.


Udsøgt pianolyd og spillefornemmelse i et transportabelt format

Hvorfor skal et transportabelt klaver betyde, at du skal gå på kompromis med lydkvaliteten og tangentfornemmelsen? Med FP-90 behøver du ikke gå på kompromis og nøjes med mindre. Instrumentet har lyden og tangenterne fra vores flagskib i Digital Pianoer, og det er designet i en stilfuld og transportabelt kabinet. Rolands SuperNATURAL Piano Modellering teknologi skaber en unik og naturtro spillefornemmelse af et akustisk klaver. Modelleringsprocessen tager højde for kombinationen af de toner du spiller, tonernes resonans og lyden af hvordan et akustisk klavers mange dele, interagerer med hinanden. Resultatet er en overtonerig og kompleks klaverlyd, som faktisk ændrer sig som følge af den måde, du spiller på. Tangenterne er PHA-50, der er en ny type tangenter, der kombinerer træ og støbte materialer, og tilfører det bedste fra begge verdener. Flotte træsider betyder at hver tangent har en velkendt fasthed, som det føles rigtigt at spille på, mens den holdbare indvendige ramme betyder, at du kan nyde dit FP-90 i årevis uden at bekymre sig om vedligeholdelse.


Kraftfuldt integreret højttalersystem, der kan anvendes som primære forstærkning på mindre spillesteder

FP-90 er udstyret med en fantastisk lyd, uanset hvor du spiller. Den diskret indbyggede forstærker leverer en fyldig og kraftfuld lyd til højttalerne og en klar high-end lyd til de nyudviklede diskanthøjttalere, så dit publikum vil kunne nyde en præcise gengivelse af de akustiske elementer i klaverlyden. Frontpanelet er udstyret med en praktisk 3-bånds equalizer, så du nemt kan justere lyden, så den passer til spillestedet. Uanset om du bruger de indbyggede højtalere på et mindre spillested, eller du tilslutter instrumentet til et eksternt PA-system, vil du altid have en fantastisk lyd med FP-90.


Alsidigt Digital Piano med professionel lydkvalitet til alle slags optræden

Du forventer, at et Roland Digital Piano har et stort udvalg af klaver-lyde, og FP-90 leverer dette i højeste grad. Når du spiller en koncert, og du har brug for nogle andre lyde end den klassiske klaverlyd, vil FP-90 give dig et stort udvalg af professionelle elektriske klaverer, strygere, orgler og synthesizere, hvilket gør, at du kan spille i alle mulige stilarter. Du kan gemme dine favoritlyde, samt andre nyttige indstillinger såsom Layer- og Split-funktionen, i 30 bruger registreringer, der hurtigt kan kaldes frem igen. Med dedikeret Upper og Lower Volume-skydeknapper på frontpanelet, kan du nemt justere lydbalancen, mens du spiller. Du kan tilslutte en mikrofon til FP-90’s mic-input, og opnå en fantastisk volkallyd med effekter såsom Compression, Doubling og rumklang. Du kan endda optage hele din optræden på WAV- eller MP3-fil på en USB memorystik, så du kan dele din musik med andre!


Bluetooth tilslutning forbedrer din optræden og din øvepraksis

Tidligere spillede pianister ofte sammen med sange, der var gemt på deres smartphone. Med indbygget Bluetooth trådløs tilslutning, går FP-90 et skridt videre, idet du kan streame din musik via FP-90’s kraftfulde interne højttalere, og du får en langt mere intens spilleoplevelse. Du kan hente Rolands gratis Piano Partner 2 app ned på din tablet, så du får adgang til rytmisk akkompagnement i forskellige genrer, herunder pop, jazz og blues. Akkompagnementet kan endda følge de akkorder, du spiller, og det hele sker trådløst ved hjælp af Bluetooth- teknologien.


FP-90 er fleksibel og klar til at spille, når du vil

FP-90 er spækket med den nyeste teknologi og tidsbesparende funktioner til den travle musiker, men er samtidig enkelt og raffineret designet. Selvom det er et transportabelt klaver, tager FP-90 sig godt ud som møbel i hjemmet med et frisk og moderne look, især når det kombineres med det valgfrie KSC-90 stativ og KPD-90 pedal. KSC-90 stativet er stabilt og holdbart trods sit enkle og moderne design, mens CDU-90's tre-pedal-system understøtter progressiv dæmper-funktion, der understøtter traditionelle spille teknikker.


Oprettet den 03/04/2017 Newsfeed 0

Skriv en kommentarLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Menu

Top