Produkter

Pakketilbud

Elbas Pakke 1

Elbas Pakke 1

2 699 kr 3 443 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 2 BSB

Elguitar Pakke 2 BSB

2 499 kr 2 918 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 2 BK

Elguitar Pakke 2 BK

2 499 kr 2 918 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 2 WH

Elguitar Pakke 2 WH

2 499 kr 2 918 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 1 WH

Elguitar Pakke 1 WH

1 799 kr 2 468 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 1 BK

Elguitar Pakke 1 BK

1 799 kr 2 468 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 1 BSB

Elguitar Pakke 1 BSB

1 799 kr 2 468 kr
Limited special offer
Western Guitar Pakke 2 BK

Western Guitar Pakke 2 BK

1 999 kr 2 371 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 NT

Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 NT

1 049 kr 1 246 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 TWR

Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 TWR

1 049 kr 1 246 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 2 3/4

Klassisk Guitar Pakke 2 3/4

1 599 kr 1 946 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 BK

Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 BK

1 049 kr 1 246 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 3 3/4

Klassisk Guitar Pakke 3 3/4

2 479 kr 2 846 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 3

Klassisk Guitar Pakke 3

2 479 kr 2 846 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 2

Klassisk Guitar Pakke 2

1 599 kr 1 946 kr
Limited special offer

Producenter

Persondata

Dine personlige oplysninger som angives under kunderegistrering og ved bestilling af varer, registreres i vores system sammen med den/de varer du har købt samt hvornår købet er foretaget. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjemand. Dog vil navn, adresse, telefonnummer og mailadresse videregives i forbindelse med leveringen af bestilte varer til det af os valgte fragtfirma (for nuværende Postdanmark).

Transmittering og opbevaring af kundeoplysninger er krypteret. Som registreret kunde hos Music Key har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores administration via "kontakt" formularen fra hovedsiden..

Cookies og logstatistik

På musickey.dk anvendes cookies. Du kan til enhver tid slette disse cookies fra din computer via menuen i din browser.

Når siden besøges opsamles informationer som bruges internt til bla. statestikker af, hvor mange besøgende siden har haft i specifikke perioder, hvor eller hvilke links de er kommet fra, hvilke dele af websitet der kigges på m.m..

Sikkerhed ifm betaling

Music Key har ikke adgang til det kortnummer, du oplyser ved betaling, og vi vil altid kun have mulighed for at hæve det beløb som betales ved ordregivelse, eller mindre. Beløbet hæves ikke før hele ordren er afsendt.

Persondatapolitik

For at du kan handle med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den bestilte vare til dig. Personoplysningerne registreres hos Music Key og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sker det ved afgivelse af dit samtykke således, at du er informeret om hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ledelsen og relevante medarbejdere hos Music Key har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på musickey.dk er ledelsen hos Music Key, Søborg Hovedgade 56, 2860 Søborg.

I forbindelse med eventuelle betalingstransaktioner, kan du vælge at få dine betalingsoplysninger gemt. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos Music Key’s certificerede samarbejdspartner Bambora. Oplysningerne opbevares i et sikkert miljø som lever op til internationale sikkerhedsstandarder. Herfra kan de genanvendes ved køb på musickey.dk samt andre hjemmesider, hvor Bambora måtte have et samarbejde.

Når du anvender et betalingskort på musickey.dk, er det kun Bambora som får adgang til dine oplysninger. Dette gælder både når du køber en vare, og hvis du vælger at gemme dine kortoplysninger til senere brug. At bruge og gemme kortoplysninger til senere brug er derfor alene en sag mellem dig og Bambora selvom det sker, mens du benytter musickey.dk.

Oplysninger afgivet til musickey.dk såvel som i Music Keys detail forretning videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret kunde hos Music Key, Søborg Hovedgade 56, 2860 Søborg har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til at få dem slettet. Oplysninger relateret til køb kan dog tidligst kræves slettet 16 måneder efter købet af hensyn til sager vedr. svindel, blandt andet sager om misbrug af betalingskort. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven og henvendelser i forbindelse dette kan rettes til info@musickey.dk.


Menu

Top