Produkter

Oprettelse og bestilling

Det er ganske nemt at blive oprettet som institutionel kunde og betale enten via EAN systemet (offentlig) eller via fakturering som privat.

Oprettelsen sker i første omgang via hjemmesiden under kundeoprettelse. Efterfølgende tjekkes oplysningerne igennem af vores personale, hvorefter det er muligt at foretage online bestillinger. I mange tilfælde vil bestillinger blive leveret af vores eget kørselspersonale efter nærmere aftale med institutionen, men kan i visse tilfælde også sendes direkte fra en af vores mange leverandører, så varen modtages med posten dagen efter.

Reparationer og service

På grund af vores i forvejen omfattende kørsel til skoler mm. er det også muligt at få afhentet reparationer, typisk indenfor få dage.

Det kan værer alt lige fra guitarer og andre strengeinstrumenter som skal serviceres til reparationer af forstærkere, keyboards, elklaverer og PA anlæg mm. Vi afhenter reparationerne der hvor det ønskes og de bliver leveret tilbage på samme måde. Inden tilbageleveringen vil kunden naturligvis have modtaget et tilbud på de enkelte reparationer, og i tilfælde hvor en reparation ikke ønskes effektueret, koster det ikke noget og produktet tilbageleveres til kunden igen.

Hvis du er registreret som kunde i vores system, kan du booke afhentning af reparationer direkte på hjemmesiden via kontakt formularen. Husk at vælge "værksted" i emne feltet og skriv så blot hvilke reparationer der er tale om og hvor og hvornår de ønskes afhentet.


Menu

Top