logoer-farvet-bg.jpg


FOKUS PÅ MÆRKEVARER

Hos os skal du altid kunne finde de stærkeste og mest aktuelle mærkevarer på markedet. Det kræver mere end bare viljen for en detailbutik i dag at kunne tilbyde netop dette til sine kunder. Større krav til sortiment og display kræver et stort og vedvarende fokus, og vi er derfor stolte af at være autoriseret forhandler af blandt andre disse mærker:

MEN MED PLADS TIL ALTERNATIVERNE

Når de store producenter igennem tiden har udliciteret dele af deres produktion, er der opstået et stort netværk af underleverandører med kvalificeret know how og lave produktionsomkostninger som også har udmøntet sig i andre spændende produkter. Når disse distribueres, sker det oftes som "private label" eller OEM produkter som netop udnytter de lave udviklingsomkostninger og en effektivt produktion til at tilbyde kunderne interessante alternativer til mærkevarerne.

Vi har helt afgjort brug for disse produkter i vores sortiment så det bla. er muligt at tilbyde gode og prisfornuftige løsninger til vores kunder, der hvor pris og ydelse rammer optimalt. Denne type produkt stiller dog også større krav til udvælgelse og kvalitetssikring fra vores side og det ansvar er vi meget bevidste om. For eksempel gennemgår alle strengeinstrumenter uden undtagelse, uafhængig af mærke og prisklasse samme klargøring og justering som langt dyrere mærkevarer.

Søg

Click for more products.
No produts were found.

Menu