RETURNÉR EN VARE KØBT PÅ MUSICKEY.DK

Indenfor 30 dage efter dit køb på musickey.dk har du mulighed for at fortryde handlen og sende varen tilbage til os. Dette gøres nemt ved at gå ind under "Min konto" (husk du skal være logget ind som kunde) og trykke på "Ordrehistorik og detaljer". Find herefter den faktura købet er relateret til og tryk på "Detaljer". Her kan du se, hvilke produkter der er købt på ordren og vælge de varer som skal retur.

Bemærk at returnering af en vare kun er mulig, når din ordre står som "Ordren er afsluttet" i statusfeltet. Indtast de nødvendige oplysninger ved at følge formularguiden og tryk "Opret RMA sag".

Vi vil herefter vende tilbage til dig via mail med statusopdateringer på sagen, som du også kan følge under "Din konto" => "Mine RMA sager".

REKLAMATION PÅ EN VARE KØBT PÅ MUSICKEY.DK

Når du handler på musickey.dk har du naturligvis to års reklamationsret. Dette betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, hvis der viser sig at være noget galt med kvaliteten. Ønsker du at reklamere over en vare kan dette nemt gøres ved at gå ind under "Min konto" (husk du skal være logget ind som kunde) og trykke på "Ordrehistorik og detaljer". Find herefter den faktura købet er relateret til og tryk på "Detaljer". Her kan du se, hvilke produkter der er købt på ordren og vælge de varer som du vil reklamere over.

Bemærk at reklamation på en vare kun er mulig, når din ordre står som "Ordren er afsluttet" i statusfeltet. Indtast de nødvendige oplysninger ved at følge formularguiden og tryk "Opret RMA sag".

Vi vil herefter vende tilbage til dig via mail med statusopdateringer på sagen, som du også kan følge under "Din konto" => "Mine RMA sager".

Søg

Click for more products.
No produts were found.

Menu