Produkter

Pakketilbud

Elguitar Pakke 1 BSB

Elguitar Pakke 1 BSB

2 099 kr 2 399 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 1 CAR

Elguitar Pakke 1 CAR

2 099 kr 2 399 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 2 MBK

Elguitar Pakke 2 MBK

2 899 kr 3 318 kr
Limited special offer

Producenter

Yamaha P-45 Black

New product

Elklaver i ægte mærkevarekvalitet med 88 hammervægtede GHS-tangenter, 64 toners polyfoni, duo og dual funktion, effekter og 10 forskellige lyde.

More details

3 299 kr

- +

 
Mere info

Anslaget giver en autentisk pianooplevelse

P45 er udstyret med et Graded Hammer Standard (GHS) klaviatur. Tangenternes vægtning skifter gradvist op gennem registrene, så de dybe tangenter føles en smule tungere end de lyse. Klaviaturet føles meget ægte og naturligt, med sorte tangenter i mat finish, som ligner ibenholt på et rigtigt klaver.

Genskaber den store klang fra et rigtigt flygel

I P45 har vi forbedret den traditionelle AWM-syntese, så du får endnu bedre klaverlyd. AWM er teknologien, der benytter digitale optagelser af lydkilder som f.eks. akustiske instrumenter, og giver dig den ægte flygelklang uanset hvor du er.

Kompakt og let design gør klaveret nemt at transportere

Slankt og stilet design med en dybde på mindre end 30 cm. Klaveret kræver ikke meget plads og vejer kun 11.5 kg inkl. højttalere. Det kan let flyttes hvor som helst eller tilmed bruges udendørs.

Simpel betjening med en enkelt knap

Flere af P-45s indstillinger kan ændres med et enkelt tryk på en knap. Hold ""GRAND PIANO/FUNCTION""-knappen nede og tryk på tangenter for at ændre lyd, afspille demo-melodier, indstille metronomen mm.

Anbefalet tilbehør

5 andre produkter i samme kategori:

Menu

Top