Produkter

Pakketilbud

Elguitar Pakke 2 BSB

Elguitar Pakke 2 BSB

2 099 kr 2 399 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 2 CAR

Elguitar Pakke 2 CAR

2 099 kr 2 399 kr
Limited special offer
Elbas Pakke 1

Elbas Pakke 1

2 699 kr 3 443 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 1 WH

Elguitar Pakke 1 WH

1 799 kr 2 468 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 1 BK

Elguitar Pakke 1 BK

1 799 kr 2 468 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 1 BSB

Elguitar Pakke 1 BSB

1 799 kr 2 468 kr
Limited special offer
Western Guitar Pakke 2 BK

Western Guitar Pakke 2 BK

1 999 kr 2 371 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 NT

Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 NT

1 049 kr 1 246 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 TWR

Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 TWR

1 049 kr 1 246 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 2 3/4

Klassisk Guitar Pakke 2 3/4

1 599 kr 1 946 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 BK

Klassisk Guitar Pakke 1 3/4 BK

1 049 kr 1 246 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 3 3/4

Klassisk Guitar Pakke 3 3/4

2 479 kr 2 846 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 3

Klassisk Guitar Pakke 3

2 479 kr 2 846 kr
Limited special offer
Klassisk Guitar Pakke 2

Klassisk Guitar Pakke 2

1 599 kr 1 946 kr
Limited special offer

Producenter

Roland Cube Street EX

New product

Stereoforstærker på 50W med fire uafhængige kanaler, valgbar powermode og indbyggede COSM forstærkere. Kan drives af batterier eller via medfølgende strømforsyning.

More details

4 399 kr

- +

 
Mere info

Super fed lyd for performere på farten

Med sin kompakte størrelse og det at den kørte på batterier gjorde, at Rolands CUBE Street blev et kæmpe hit blandt rejsende musikere og street performere. Nu tilføres den nye CUBE Street EX en seriøs performanceopgradering, der leverer mere lyd, flere kanaler og mere alsidighed. 50 store watt og et stereohøjtalersystem med dual woofers og tweeters giver en ren, punchy lyd til store forsamlinger, mens fire uafhængige kanaler leverer rigelige tilslutningsmuligheder til mics og instrumenter. Du får detaljeret lydjustering gennem separate EQ- og rumklangscontrols og hvis du vil have fed guitarlyd så fås det nemt med de indbyggede COSM-forstærkere. Forskellige strømforsyningsmetoder giver op til 20 timers betjening med otte AA-batterier og to CUBE Street EX-enheder kan linkes sammen for endnu større lyd. Med i-CUBE LINK kan du endda tilslutte din iPhone eller iPad og spille til backing tracks og optage din performance.
* Forventet batterilevetid under kontinuerligt brug med genopladelige AA Ni-MH batterier

Imponerende performance svarende til et lille PA-system

Den kompakte CUBE Street EX er udstyret med 50 watts stereopower, to otte-tommers woofers og to tweeters. Den forstærker uden problemer din performance med en klar, dynamisk lyd. Takket være et unikt, nyt kredsløb udviklet af Roland får du lydmæssig headroom og lækker lydkvalitet i et niveau, der er umuligt at gengive med andre batteridrevne forstærkere. Output-poweren er justerbar i tre niveauer – Max (50W), Normal (25W) og Eco (10W) – hvilket gør det muligt at spare på batterierne i situationer hvos du ikke skal bruge max power. I Eco-mode vil otte AA-batterier vare op til 20 timer! CUBE Street EX kan også køre via den medfølgende strømforsyning ved gigs, hvor der er tilgængelige stikkontakter.

Mange forskellige inputs der understøtter ethvert setup

CUBE Street EX har en indbygget mixer med fire uafhængige kanaler, hvilket giver masser af tilslutningsmuligheder til alle performere. Mic/Instrument og Mic/Guitar kanaler har XLR/TRS combo-jacks, der understøtter mikrofoner eller enheder med ¼’’ outputs og hver kanal er udstyret med dens egen tre-bånds EQ og rumklangseffekt. Mono/stereo Line In-kanalen er udstyret med ¼’’ jacks mens Audio In-kanalen har en stereo 1/8’’ minijack der også understøtter i-CUBE LINK. Hvis du benytter alle kanalerne kan du benytte Aux In jack på bagpanelet til at tilslutte en ekstra mono-enhed hvis du har brug for det.
Den alsidige CUBE Street EX er perfekt til alle former for musikalsk performance. Her er et par eksempler: Vokal, synthesizer og elektronisk percussion. To sangere, keyboard og backing tracks, Elektrisk og akustisk guitar med rytmeboks. Vokal, guitar, rytmeboks og backing tracks    

Fede Guitarlyde med COSM-forstærkere og effekter

CUBE Street  EX gør det nemt for guitarister at få fed guitarlyd med det samme. COSM tones til elektriske guitarer inkluderer Lead, Crunch og Clean plus en Acoustic Simulator giver ekstra muligheder blot med én enkelt spade. Der er også en AC preamp optimeret til akustisk/elektrisk guitar og en smart, indbygget tuner. Chorus/delay og rumklangseffekter er også tilgængelige og disse kan tændes og slukkes med en fodswitch (tilkøb) mens man spiller.

Jam og optag med i-CUBE LINK og CUBE JAM

Med Rolands innovative i-CUBE LINK interface kan du inkorporere din iPhone, iPad eller iPod touch i din optræden med CUBE Street EX. I-CUBE LINK forbindes til din enheds audio jack med det medfølgende kabel og giver en to-vejs kommunikation med dine yndlings musik-apps. Rolands gratis CUBE JAM app er den ideelle partner og gør det muligt at spille med til tracks fra dit iTunes-bibliotek og optage output fra CUBE Street EX direkte tilbage i app’en. CUBE JAM inkluderer også en række brugbare funktioner til øvning, jamming og optræden, såsom uafhængig pitch/hastighedsjustering og Center Cancel til minus-one afspilning.

Opsætning på stativ og udvidelse af lyden

Når du sætter den på Jorden er CUBE Street EX vinklet en smule bagud, så den giver perfekt monitoring når du spiller på gaden eller på større scener. Hvis du har brug et større lydbillede kan forstærkeren sættes op på ST-A95 Speaker Stand (tilkøb). Med det smarte funktion Stereo Link kan to CUBE Street EX-enheder kobles sammen hvilket giver et powerfuldt stereo-PA med op til otte separate inputs.

Let og solidt design

Som alle forstærkere i Rolands estimerede CUBE-serie er CUBE Street EX bygget så den holder! Den har en robust ABS injection-molded krop, der har bestået en barsk holdbarhedstest, hvilket garanterer driftsikkerhed i alle former for udendørs situationer. Udover at være sej og solid er CUBE Street EX også overraskende let, så det er en leg at bære den fra gig til gig. CB-CS2 Carrying Bag (tilkøb) har en smart skulderrem og tilbehørslommer plus et vandafvisende dækken der beskytter forstærkeren mod fugt når du er på landevejen.

 • Innovativ ny teknologi fra Roland leverer 50 watts stereopower fra otte AA-batterier
 • Valgfrie muligheder for output power optimerer batterilevetiden til forskellige situationer (Max 50W/5timer); Normal: 26W/10 timer; Eco: 10W/20 timer*)
 • Bærbar og letvægtsdesign (7.4 kg) med solidt ABS injection-molded kabinet
 • Powerfuldt fuldspektret stereolyd med dual 8-tommer woofers og 2-tommer tweeters
 • Fire uafhængige kanaler for tilslutning af en bred vifte af mics, instrumenter og audioenheder
 • To XLR mic inputs giver mulighed for to sangere på én gang
 • COSM tones til elektrisk guitar, inklusiv Clean, Crunch og Lead; preamp til akustisk guitar giver en ren, fyldig og naturlig lyd.
 • Vinklet en smule så den kan brugs som stagemonitor; hul til stativ med ST-A95 Speaker Stand (tilkøb)
 • Stereo Line Out jacks for tilslutning af eksternt lydsystem når den benyttes som stagemonitor
 • Stereo Link jacks for tilslutning af en ekstra CUBE Street EX for større og fyldigere lyd
 • Let at indspille i din iPhone/iPad via i-CUBE LINK og gratis CUBE JAM app
 • CB-CS2 Carrying Case (tilkøb) lavet af vandafvisende materiale

13 andre produkter i samme kategori:

Menu

Top