Produkter

Pakketilbud

Elguitar Pakke 2 SLS

Elguitar Pakke 2 SLS

2 899 kr 3 282 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 2 OWT

Elguitar Pakke 2 OWT

2 899 kr 3 282 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 1 BSB

Elguitar Pakke 1 BSB

2 099 kr 2 399 kr
Limited special offer
Elbas Pakke 1

Elbas Pakke 1

2 890 kr 3 434 kr
Limited special offer
Elguitar Pakke 2 MBK

Elguitar Pakke 2 MBK

2 899 kr 3 282 kr
Limited special offer

Producenter

Korg MS-20 mini

New product

Monophonic Analog Synthesizer. Faithful recreation of the classic MS20 at 86% of the size.

More details

3 799 kr

- +

 
Mere info

Korg MS-20 blev introduceret allerede i 1978 og er stadig et meget eftertragtet instrument takket være sin lyd og kraftfulde analoge filter. Samme ingeniører, som udviklede den oprindelige MS-20 har nu lykkedes med at genskabe kredsene i en ca. 86 % mindre krop end den originale størrelse men med MS-20 karakteristiske udseende og lyd bibeholdt. Du genkender designet, og alle knapper og parametre findes her. MS-20 er genfødt som MS-20 mini.

MS-20 mini reproducerer den distinkte syntese hos MS-20 med to oscillatorer med ring-modulering og envelope generatorer med hold og delay.” VCA’en” har den oprindelige udformning, men er modifieret for at give mindre støj end originalen.

En af de største egenskaber hos MS-20 var dens kraftfulde filter. Filterkredsen blev ændret halvvejs gennem produktionen af MS-20’s livscyklus, og MS-20 mini anvender det første filer, hvilket ansås for at være overlegent på grund af dets mere radikale lyd.

En mere eksperimentel side af MS-20 mini er Extern signalprocessor (ESP). Her kan du anvende tonehøjde og volume fra en ekstern lydkilde til at kontrollere synth’en. For eksempel kan du koble en elguitar ind og anvende MS-20 mini som en guitarsynth eller koble en mikrofon ind og styre MS-20 mini med din stemme.

Med Patch-systemet til højre på forsiden kan du skabe vældigt komplekse lyde ved at tilslutte kabler for at ændre koblingerne mellem de forskellige dele i MS-20 mini. Mulighederne begrænses bare af din fantasi, da forskellige kombinationer kan producere en utrolig variation af lyde. Med signalvejen, som er trykt på MS-20 mini, kan selv nybegynderen begynde at anvende disse muligheder direkte.

Korgs bestræbelser på at være tro mod originalen har ikke begrænset sig til selve synth’en. Selv indpakningen, som MS-20 mini leveres i, ligner originalen så langt som muligt. Desuden indgår den oprindelige MS-20-brugsanvisning og de indstillingsdiagrammer, som forklarer, hvordan man skaber lyd, præcis som da MS-20 blev lanceret i 1978.

Nu har udviklerne desuden lagt MIDI-in og USB-MIDI til for bedre at kunne anvende og tilslutte MS-20 mini til dagens databaserede musikudstyr.

Kommentarer fra udviklerne:

"Halvtreds år er gået siden Korg blev grundlagt. Nu har vi igen fået mulighed for at lægge vores hænder på en analog synthesizer. Vi har lagt stor omsorg i at genskabe de oprindelige specifikationer, som er karakteristiske for analoge synth’er og MS-20. De analoge kredse, som vi udviklede for 35 år siden leverer stadig samme uovervindelige, kraftfulde lyde."

  • Keyboard: 37-tangenter (3 oktaver), mini keyboard designet specifikt for MS-20 mini
  • 1/8" mono lydudgang samt 1/8" stereo hovedtelefonudgang
  • USB-MIDI In/out type B samt MIDI-in for node-information
  • Strømadapter DC9V/1,7A er inkluderet samt 10 stk. patch-kabler
  • Mål og vægt: 493 ×257 ×208 mm. 4,8kg

19 andre produkter i samme kategori:

Menu

Top